Ticketmaster

 
 
 
 
 

Vigtig info. vedr. dine billetter til Krudtfestival d. 25/09-20 - AFLYST!

 
 

Kære fan

Dette arrangement er aflyst.

Arrangøren har kontaktet os for at informere os om, at følgende arrangement Krudtfestival 2020 er aflyst.

Arrangøren meddeler:

Sikkerhed, for såvel publikum som fyrværkere, er absolut højeste prioritet for teamet bag Krudtfestival, og det gælder både i forhold til affyring af fyrværkeri, men også den nuværende situation med Covid19. Grundet usikkerhed i forhold til afholdelse af større arrangementer, så er det besluttet at aflyse årets Krudtfestival.

Vi vil gerne sige tusind tak til alle billetkøbere, fyrværkere, samarbejdspartnere og ikke mindst alle vores fans for at bakke op om projektet og vi håber at vi en gang i fremtiden får mulighed for at afholde en festival for fyrværkeri.

For refundering:
• Er dine billetter købt med enten betalingskort, PayPal eller Klarna via ticketmaster.dk eller Ticketmaster Danmarks Servicecenter vil billetprisen automatisk blive tilbageført til din konto inden for 2 måneder. Du behøver ikke foretage dig noget.
• Er dine billetter betalt helt eller delvist med gavekort eller MobilePay bedes du kontakte Ticketmaster Service Center på e-mail: servicecenter@ticketmaster.dk. Du bedes oplyse ordrenummeret samt de sidste 4 cifre i kortnummeret brugt til betaling samt det reg. og kontonummer du ønsker beløbet overført til.
• Er dine billetter købt på et fysisk Ticketmaster Danmark salgssted, kan du få billetterne refunderet på salgsstedet, eller du kan sende billetter samt bankdetaljer til:

Ticketmaster Danmark
Gammel Kongevej 60, 5. Sal
1850 Frederiksberg C
Att.: Kundeservice

Bemærk! Har du købt tillægs-varer, såsom menu eller hotelovernatning, kan tilbagebetalingen af tillægs-varen og event-billetten ske af 2 omgange.
Gebyrer, tillæg såsom Collector Tickets samt eventuelle forsendelsesomkostninger refunderes ikke.

På grund af antallet af aflysninger og flytninger forårsaget af Corona-virus/Covid-19, tager vores håndtering af refunderinger længere tid end normalt. Vi beklager dette.

Bedste hilsner
Ticketmaster Danmark